KNN > nieuws > kenniscentrum biobased economy hanzehogeschool

Kenniscentrum BioBased Economy Hanzehogeschool

13-04-2016

De Hanzehogeschool Groningen start nog dit studiejaar met het kenniscentrum BioBased Economy. Binnen dit zesde kenniscentrum van de Hanzehogeschool wordt praktijkgericht onderzoek gedaan op het gebied van de transitie naar een duurzame bio-economie.

 

KNN Advies B.V. heeft samen met de Hanzehogeschool Groningen de aanvraag geschreven voor het Kenniscentrum BioBased Economy. Hierbij is goed gekeken naar de huidige situatie – waarbij sprake was van versplinterde activiteiten op het gebied van de biobased economy binnen verschillende lectoraten – en naar de wensen van de Hanzehogeschool ten aanzien van bundeling van deze activiteiten. Met het nieuwe Kenniscentrum kan de Hanzehogeschool beter inspelen op de transitie naar een Biobased Economy. Daarnaast wil het Kenniscentrum bijdragen aan een gezonde en duurzame samenleving.  Een mooie ontwikkeling in Noord-Nederland voor de transitie naar een biobased economy!

 

Wilt u hulp bij een aanvraag, advies voor biobased activiteiten of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat wij als KNN Advies voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje bij onze bedrijfsfilm (https://www.youtube.com/watch?v=950EsLDn2-k) of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek (info@knnadvies.nl of 050-317 55 50).

 

 

Voor meer informatie, zie berichtgeving van Hanzehogeschool Groningen.

https://www.hanze.nl/nld/organisatie/overzichten/nieuws/nieuw-kenniscentrum-hanzehogeschool-groningen-specialiseert-gebied-biobased-economy