Bio Cooperative 2019

Bio Cooperative 2019

Al sinds het voorjaar van 2016 is de Bio Cooperative actief (link naar ouder bericht). Per ingang van 2019 is de Bio Cooperative een nieuw partnership aangegaan met het gerenommeerde vakblad Agro & Chemie. Vanuit KNN zijn wij nog steeds nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Bio Cooperative. Onderstaand het officiële bericht van Agro & Chemie:


Bio Cooperative nieuwe partner Agro & Chemie

De Bio Cooperative is een samenwerkingsorganisatie met een duidelijke doelstelling; het genereren van meer business voor en door ondernemers in de bio- en circulaire economie in Noord-Nederland. Dat doet ze door samen te werken op het gebied van innovatie en financiering, lobby, human capital en marketing & acquisitie. Het stelt de leden in staat om zich te focussen op wat zij het beste doen: inhoudelijke vraagstukken rondom de bioeconomie regionaal inbedden en zorgen voor economische impact en werkgelegenheid.

De leden zijn: BioBTX, Bioclear Earth, Biofuran, Biopack Packaging, Donkergroen, Dynaplak, Ecostyle, Feedtuber, Foamplant, Hempflax, KNN, Syncom als ook de bedrijven aangesloten bij SUSPACC (Cumapol, HP Moulding, Innofil3D, Machinefabriek Emmen, Morssinkhof Plastics, Senbis en Sunoil Biodiesel).

‘Grote organisaties en onderwijsinstellingen, zoals Chemport Europe, de Hanzehogeschool en NHL Stenden zijn natuurlijk al langer partner van Agro-Chemie’, legt business developer Jelmer Douwstra uit. ‘Met het partnerschap van de Bio Cooperative willen wij ook de activiteiten van innovatieve MKB-bedrijven in het noorden meer voor het voetlicht brengen.’

Meer informatie over Bio Cooperative is te vinden op de website.

 

Bio Cooperative 2019
← Circulaire Agenda Gemeente Groningen Localwise – MIT Haalbaarheid Kringlooptoiletten →
Tweet
Share
Share