Business Development

De biobased en circulaire economie is een opkomende economie met bijbehorende uitdagingen voor ondernemers, (semi)overheden en kennisinstellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de transitie naar een groene economie noodzakelijk is, en met business development helpen wij (beginnende) organisaties daarbij.


Wat we doen

Fossiele grondstoffen raken op, er bevinden zich enorme eilanden aan plastic in oceanen, de temperatuur blijft wereldwijd records verbreken.. er is een enorme noodzaak naar een duurzamere economie. Niet alleen wereldwijd, maar juist ook dichtbij huis. De verandering begint bij onszelf.

Die transitie is al in gang gezet; er is een consumententrend naar meer biobased en milieuvriendelijkere producten en naar recycling. Die consumententrend zorgt ervoor dat ook grote bedrijven zich hierop richten; Adidas, Lego, IKEA, Danone, Nestle, noem ze maar op. De biobased economie staat aan het begin van een – noodzakelijke – groeispurt en biedt economisch volop kansen.

Bij KNN Advies willen we organisaties helpen mee te gaan in die groei. Waar liggen de kansen? Hoe wordt mijn idee economisch rendabel? Wat zijn de voordelen? De tak Business Development ondersteunt organisaties op financieel, bedrijfseconomisch, organisatorisch en commercieel vlak. Op weg naar een economisch rendabele positie in de biobased economie.

Zie voor meer informatie de diensten en producten op deze pagina, of neem direct contact op met Jelmer. 

Business development nieuws

Tweet
Share
Share